Det blir batterifest i august

Konferansen arrangeres annethvert år og kan godt kalles den ledende batterikonferansen i Norge. Den samler deltakere fra ledende private og offentlige bedrifter, gründerbedrifter, investorer, akademikere og bedrifter som er interessert i batterirevolusjonen.
av Bjørn Øyvind Andersen og publisert på elektronikknett i mai 2022 - se Elektronikknett om batterifest på Grand i Oslo (gjengitt i samråd med forfatter)

For mer informasjon gå til : Oslo Battery Days 2022. Der finner du all informasjon om arrangementet, foredragsholder og lenke til påmeldingen.

Plattform for innovasjon

Dette er den 4. OBD Battery Conference der hensikten er å diskutere og gi en plattform for teknologiske innovasjoner og forretningsmuligheter med de siste oppdateringene innen disse feltene i Norge og i utlandet.

Foredragsholdere på høyt nivå

Vi vil påstå at de virkelig har fått med seg kremen av folk og selskaper til konferansen, med presentasjoner som gir tilhørerne en skikkelig oppdatering på det som skjer nå og i nær fremtid.

Foredragsholderne representerer alt fra batteriprodusenter til brukere og tjenestetilbydere. Vi nevner i fleng : Nikon Metrology Europe NV, QAD Inc., Cognex, Morrow Batteries, Beyonder AS, EAS Batteries GmbH, Corvus Energy, Amprius Technologies, Univercell GmbH, Enevate Corp., FREYR Battery, StoreDot Ltd, Bellona, Keysight Technologies, Intertek, Digatron Power Electronics GmbH, BroadBit Batteries, Morgan Advanced Materials, Norsk Hydro ASA, Werner Mathis AG, Vianode, Rystad Energy, SubCtech GmbH, og sist men ikke minst, Shmuel De-Leon Energy.

I tillegg til foredrag vil det også være en utstilling. Elektronikk er mediapartner til arrangementet.