Omni

Spesialistene

Miko Plast – Plastspesialisten

Miko Plast konstruerer og produserer plastprodukter. De har bred erfaring med ulike plastmaterialer og produksjonsteknologier. De designer og konstruerer ut fra kundespesifikke behov og har egen produksjon i Norge. Miko Plast kan også være rådgiver under utvikling av plastprodukter. Miko Plast har de siste årene utviklet de miljøriktige produktseriene RPC og WPC.
www.miko-plast.no

Schive - Batterispesialisten
Schive AS designer og leverer oppladbare og primære litiumbaserte batteriløsninger til industrielle og profesjonelle aktører der det stilles krav til kompetanse, leveringsevne og kvalitet. Schive kan bidra i alle faser fra å definere optimal løsning til design & engineering, sourcing & anskaffelse, batterisammenstilling & test, og logistikkhåndtering. Med batterifaglig innsikt, løsningsevne og kundefokus skal Schive være sine kunders foretrukne leverandør.
www.schive.no

Head Energy - subsea kontroll system spesialisten
Head Energy Multicontrol er ett selskap i HEAD Energy konsernet. HEM leverer kontroll- og overvåkingssystemer primært til subsea bruk. HEM har sin spisskompetanse innenfor programvare, kontroll systemer og embedded utvikling.
www.headenergy.no

AXXE - Elektronikk spesialisten
Vårt produksjonsmiljø betjener teknologiselskaper med komplekse produkter og som har særskilte krav til utførelse, fleksibilitet og samhandling. Ofte er dette produkter som skal fungere stabilt i svært krevende miljøer, være seg temperatur, vann og fukt, sjokk, vibrasjon og lignende. Vi har avansert utstyr for sporbarhet, inspeksjon, test, og mekanisk sammenstilling. Fabrikken er sertifisert ihht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001.
www.axxe.no


Blue Logic – Undervannsspesialisten
Blue Logic utvikler og leverer koblinger til undervannsinstallasjoner. De leverer hydrauliske veske og gass konnektorer, elektriske koblinger med induktiv overføring av strøm og data, mekaniske koblinger bl.a. elektrisk moment verktøy. Blue Logic bidrar i tillegg med tilpasninger der det er behov. Produktene selges på Web shop, hvor dokumentasjonen også ligger.
www.bluelogic.no


7Sense Technologies IoT spesialisten
7Sense Technologies har solid kunnskap og erfaring med IoT sensorer for en rekke anvendelser. De har elektronikk utvikling og utlegg samt embedded programvare som sin kjerne kunnskap. De jobber som konsulenter og tar oppdrag
www.7sense.noHugg - Mekanikkspesialisten
HUGG designer, simulerer mekaniske løsninger. Med erfaring både fra Forsvar, Olje og Gass , medisin og andre industrielle kunder. De fokuserer produserbarhet og sikrer at designet er tilrettelagt for det volum som skal produseres.
www.hugg.no